Nanolux Digital Ballast

Nanolux Digital Ballast

Ο καινοτόμος ψηφιακός μετασχηματιστής Nanolux με ροοστάτη είναι μια τέλεια επιλογή για τον κήπο σας.

Διαθέσιμος σε εκδόσεις 400 , 600 watt και 1000 watt, ο Nanolux χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία κυκλωμάτων για να έχει το ½ του μεγέθους από τους παραδοσιακούς μετασχηματιστές και το ¼ του βάρους τους.

Ο Nanolux λειτουργεί με λάμπες HPS και MΗ και ενσωματώνει μια τυχαία επιλογή έναρξης, η οποία δίνει σε κάθε μετασχηματιστή ένα 'παράθυρο' 0-15 δευτερολέπτων πριν το ρεύμα πάει στην λάμπα.

Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει μια χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος όταν χρησιμοποιούνται πολλοί μετασχηματιστές. Επιπλέον, ο μετασχηματιστής Nanolux είναι προγραμματισμένος με 'ομαλή εκκίνηση' και 'ομαλή εξασθένιση' το οποίο συμβάλει στην μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Ο μετασχηματιστής Nanolux λειτουργεί σε 100-265 Volts και χρησιμοποιεί ένα LED σύστημα ειδοποιήσεων. Αυτός ο δείκτης επιτρέπει στο χρήστη να διαγνώσει εύκολα προβλήματα όπως την μη λειτουργία του ανεμιστήρα , πεσμένη ή ανεβασμένη τάση, κλειστό ή ανοιχτό κύκλωμα προστασίας και θερμική προστασία υπερφόρτωσης.

Προσαρμόστε το φως εξόδου ανάμεσα σε 100%, 75% και 50%.-Ρύθμιση ροής στο 100%, 75% ή 50% - Χαρακτηριστικό ομαλής εκκίνησης και ομαλής εξασθένισης -Παίρνει και Metal Halide και High Pressure Sodium Λαμπτήρες.

  • Πολυβολταϊκό, λειτουργεί στα 110v, 120v, 207v, 208v, 220v και 240v -Παράγει 20% περισσότερη ψύξη από αντίστοιχους ψηφιακούς μετασχηματιστές της αγοράς
  • Εξοικονομεί μέχρι και 30% ενέργεια συγκριτικά με μαγνητικούς μετασχηματιστές
  • Ολοκληρωμένη προστασία από βραχυκύκλωμα/υπερθέρμανση/μη λειτουργία λαμπτήρα
  • Σύστημα ειδοποίησης LED σε περίπτωση σφάλματος

Εγγύηση: 3 Χρόνια