Υδροπονικό σύστημα Aeroflo για επαγγελματίες και ερασιτέχνες

Υδροπονικό σύστημα Aeroflo για επαγγελματίες και ερασιτέχνες

Aero-flo : Το πιο εξεζητημένο ενεργό σύστημα σήμερα.

Είναι ένα εργαλείο υψηλής απόδοσης για τους επαγγελματίες, τους συλλέκτες και τον επινοητικό χομπίστα καλλιεργητή.

"Super οξυγονωμένη υδροπονία"

Για περισσότερα από 15 χρόνια οι επιστήμονες της NASA χρησιμοποιούν τα AeroFlos και το Flora-series στην έρευνά τους για την καλλιέργεια φυτών στο διάστημα.Το AeroFlo είναι μια μηχανή υψηλής τεχνολογίας που προσαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες μας.

Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα διατηρεί ένα τέλειο επίπεδο οξυγόνου στο θρεπτικό διάλυμα, και σας επιτρέπει να έχετε τις υψηλότερες παραγωγές. Είναι γρήγορο, εύκαμπτο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρίζωση μοσχευμάτων καθώς επίσης και ως μονάδα παραγωγής, η οποία του δίνει το τεράστιο πλεονέκτημα της εξάλειψης κλονισμού κατά τη μεταμόσχευση βελτιώνοντας έτσι τους κύκλους παραγωγής.

Τα AeroFlos είναι ατομικά και επεκτάσιμα. Προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους καλλιέργειας:Το AF14, με την επιμηκυμένη μορφή του, μπορεί να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι ή μπροστά από το παράθυρο, ενώ το AF60, με τη βαθιά δεξαμενή του, ταιριάζει καλύτερα σε ένα θερμοκήπιο.

Το AF28 και η σειρά AF "Β" είναι μια χαμηλή σειρά (32 εκατ. ύψος) και είναι τέλεια για χαμηλούς χώρους όπως τις σήραγγες (tunnels) ή τους εσωτερικούς κήπους. Τα AeroFlos είναι επεκτάσιμα από μερικά δωμάτια ανάπτυξης μέχρι και εκατοντάδες από αυτά. Αναλαμβάνουμε προσωπικές παραγγελίες καθώς επίσης και τυποποιημένα θερμοκήπια.

Η συμβουλευτική μας ομάδα θα σας οδηγήσει από την αρχική σύλληψη στο επίτευγμα με τεχνική και μελλοντική υποστήριξη.